mhagby.blogg.se

Måndag

Publicerad 2012-10-09 10:12:16 i Allmänt,

Vi liftade med en skön snubbe till stranden i morse, ehukai. Han bodde antagligen i sin van, var 55 och hade en drömfångare, stearinljus, två surfbrädor, en gitarr och lite annat smått och gott där inne. Han var väldigt trevlig! Vi var sju pers, därav två killar, så jag liftade inte själv! Det var rätt molnigt idag, skönt! Vågorna skulle tydligen vara rätt sjuka idag och de följande två dagarna eller något. Tror inte det värsta var idag. 
Efter några timmar liftade vi vidare till sunset där nästan alla möttes upp. Där var vågorna STORA längst inne vid stranden. Som tur var bildades det en liten pool uppe på stranden (det var en backe ner till vattnet) eftersom vågorna ibland var så stora att när de slog ner forsade det vatten låångt upp och stannade där. Så i den lilla poolen kunde man ligga och götta sig. Jag vågade inte hoppa i vattnet med de vågorna. Men det var det vissa som gjorde såklart. Och det verkade kul. 
Våran vän Mattew grillade oss kyckling och kött på stranden och sedan tog vi bussen hem! Supermysig dag.
När vi kom hem snabbduschade vi och gick ner till coffee baren där det var "swedish-night". De berättade lite om STN-Sweden som startas upp just nu och sedan kollade vi på vad svenskar älskar - Highschoolfilm! 10 orsaker att hata dig. Underbar film :D
Supermysigt det med! 
Nu är det dags att lägga sig. Jag ska ha bibelstudiet imorgon ja.. vet jag vad jag ska säga? Njaaaa, men det löser sig väl som alltid, hehe.
KRAM

Kommentarer

Postat av: beckiiiiss

Publicerad 2012-10-09 15:26:18

De är SÅ KUL och SÅ INSPIRERANDE att läsa din blogg. Det känns näääästan som att man själv får vara med lite i stn när du berättar så bra ;) haha.

Sjukt go uppenbarelse du fått härromdan, riktigt bra bibelord. Det är så himla najs när man hittar bibelord som är helt fantastiska som man aldrig hört/sett/läst innan. = AWESOMENESS.

Skypea snaaaart. Du har typ vart väck en månad soon ju. å inget talkande i teleofn. BAD!.
män jä jillar ju däjj ändå.
pösss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela